عدم وجود نهاد مستقل تصمیمگیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی – تابناک
[ad_1]
به گزارش «تابناک» به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، “بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق” از تاریخ 21 تا 23 اردیبهشت ماه 1403 به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان و با حمایت همکار اول در دانشگاه زنجان برگزار شد.
اگرچه امیدواریم برگزاری چنین رویدادهایی بستر مناسبی را برای تبادل دانش و تجربه متخصصان علمی و صنعتی، «معرفی اهمیت هوشمندی در حوزه توزیع نیروی برق» و «توسعه همکاری های علمی و صنعتی با سایر مراکز علمی در زمینه های مختلف» فراهم کند. جهان، از جمله برخی از اهداف مهم او بودند
در همین راستا و در آخرین روز برگزاری، پنل مدیریت هوشمند مصرف با حضور مصطفی درجزی مدیر کل امور سازمانی شرکت اول و نمایندگان توانیر و خواجه نصیرالدین طوسی و شهید باهنر برگزار شد. دانشگاه ها.
در این نشست درجزی با محوریت سه موضوع «ضرورت حضور اپراتورهای تلفن همراه در حوزه انرژی»، «جزئیات همکاری همراه اول در پروژه شناخت و هوشمندسازی موتورهای کشاورزی و صنعتی» و “ایجاد راهکارهای مختلف برای مدیریت مصرف بخش های خانگی و تجاری” و به مقام اول رقابتی در منطقه دست یافت.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 57 درصد از سهم درآمدی بازار ارتباطات سیار در اختیار همراه اول است، گفت: 53 درصد از سهم بازار مشترکان فعال نیز در اختیار اپراتور تلفن همراه اول است اما بیش از 80 درصد از کانال ارتباطی مشترکین با صنعت برق از طریق سیم کارت های همراه است.
مدیر کل بازرگانی سازمان، معبر آل، ابتدا با اشاره به سه لایه تجاری این اپراتور گفت: در سال های اخیر با توجه به رسالت «تحقق رویای دیجیتال» با چشم انداز تبدیل شدن به یکی از پیشتازان بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات در منطقه با ارائه خدمات و راهکارهای اسمارت، سرمایه گذاری هوشمندانه ای را در راستای این ماموریت مهم در سه لایه کسب و کار خود انجام داده است که شامل Core به عنوان کسب و کار اصلی، هسته نزدیک که نزدیک به کسب و کار اصلی است. و Beyond core به عنوان فراتر از لایه هسته Am.
درجزی ورود اولین ماهواره به حوزه های «سلامت»، «انرژی»، «کشاورزی»، «خدمات عمومی و شهری»، «تدارکات و حمل و نقل» و «سبک زندگی» را در قالب کلان پروژه های سازمانی تشریح کرد و گفت. : به عنوان مثال در مگا پروژه انرژی در راستای اجرای ساختار «انرژی هوشمند» به عنوان اپراتور انرژی در هوشمندسازی کنتورهای برق و گاز شناخته می شویم و همچنین تفکیک هوشمند انرژی مصرفی از جمله آب را تکمیل کرده ایم. ، برق و گاز.
وی ادامه داد: ابتدا موظفیم پروژه ها را در شبکه گسترده ارتباطی خودمان اجرا و آزمایش کنیم و در این راستا نسبت به «هوشمندسازی کنتور برق سایت های همراه اول» اقدام کرده ایم.
مدیرکل بازرگانی سازمانی شرکت ارتباطات سیار ایران با اشاره به تحلیل مقایسه ای بازار انرژی آمریکا و آسیا اذعان داشت: بر اساس تحلیل و پیش بینی موسسه Researchandmarkets، «بازار جهانی انرژی» با نرخ رشد سالانه 6.8 سالانه است. ٪، از 6,416 دلار به 8,315 میلیارد دلار. در سال 2027 خواهد رسید و ارزش “بازار جهانی کنتورهای هوشمند” با CAGR 7.7٪ تا سال 2030 به 25.3 میلیارد دلار خواهد رسید.
درجزی در میان سخنان خود با ارائه گزارش GSMA در سال 2021 سودآورترین حوزه های خدماتی در سبد درآمدی اپراتورهای بین المللی را شناسایی کرد و گفت: سهم تولید 56 درصد، امور مالی 31 درصد، تجارت الکترونیک 27 درصد، سلامت 22 درصد، انرژی 14 درصد و کشاورزی 14 درصد است.
وی بازیگران اصلی حوزه هوش انرژی در کشور را «مجلس»، «دولت»، «ارائهدهندگان ارتباطات مانند اپراتورهای تلفن همراه» و «تامینکنندگان بخش خصوصی» دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر حلقه مفقوده اطلاعات است. مقوله فقدان نهاد مستقل و متشکل از تمامی فعالان حوزه تصمیم گیری و اجراست.
[ad_2]